Dagen i dag og fransk prøve...

Heihei! I dag har jeg og Lirie vært og solgt lodd! Pengene gikk visst til HBK eller noe sånt! Herregud vi er så flinke til å selge! En gang glemte vi hva vi skulle si.. og den andre gangen holdte vi på å gå.. utenom å gi loddet som personen betalte for! Haha! Også snakket vi med en hyggelig dame.. som vi egentlig ikke skjønte helt hva sa.. holdte på å dø av latter.. vi måtte si det om og om igjen.. Vi:  "det koster 25 kroner for ett lodd",  "Hva 27?"... " nei det har jeg ikke penger til".. uff jaja men vi fikk solgt hele 24 lodd da! eller var det mer? jaja noe sånt.. man kan vinne utrolige fine premier da! Stort spa bad, badstue osv.!  Jeg kjøpte til og med et lodd selv :D Håper jeg vinner!

Ellers så har vi Fransk prøve i morgen.. så jeg skulle egentlig ha øvd nå eller... jeg mener jeg "øver" jo.. Uff jeg er ikke så flink til å øve, men jeg kan jo noe av det da... he-he..

Jaja nok om det. Når vi solgte lodd fikk vi ikke tatt så mange bilder, det ble faktisk bare bilder av Lirie i dag! :D


"kjøp lodd!"


Skikkelig fiint bilde av Lirie ♥


haha.. av en eller annen grunn.. står dette overalt.. stygt ;P men fint av Lirie♥


Ogssåå har jo de to søte moseeekoseekladdene mine som vil sii heeii ♥
hehe litt misslyka bilde da..

Men nå må jeg fortsette å øve til den styggeee prøva :D Må forresten øve til RLE prøve i morra også.. argh.. hater prøver ...

Vi prekaaas!

Ingen søte :(

Skriv en ny kommentar

hits