Det burde ikke ha vært lov..

snakker nemlig om ekte pels.. Herregud! At det går ann! Sett videoer på youtube nå angående pelsindustrien, gråter nesten! At det går ann å være så stygg i hodet! Jeg skjønner ikke at folk har hjerte til å stenge dyr inne i små bur og skade dem på den måten. Jeg har ikke lest så mye om det. Jeg klarer ikke å sitte å se en hel video en gang. det er så trist. Jeg er fult i mot ekte pels. Tenk på tanken da.. du går rundt med en kåpe full av pels som et stakkars dyr har lidd for du skal få.. Noen folk tenker vell på det en gang.


Spørr du meg.. er ikke sånne kåper noe fine egentlig. pelsen til et dyr hører til der hvor den skal være ikke på en fuckings jakke som du skal gå rundt med fordi du fryser. Men jeg sier ikke at pels er direkte stygt så lenge pelsen IKKE er ekte.. jeg syntes pelsvester er kjempe fine. Bare de ikke er ekte. det er dessuten mye billigere. hvorfor kan ikke folk bare bruke de uekte?


:'(

man får så lyst til å bare stoppe det med en gang.. det er sykt at det er i Norge også.. Hvorfor stopper vi det ikke bare?

Er du enig?

Hva syns du?

4 Søte <3

Tiiine

16.nov.2010 kl.19:11

Heeelt enig, det burde ikke ha vært loov! stakkars dyyr ! :'(

Frida M.

16.nov.2010 kl.19:14

ENIG! STOPP DET!

Stakkars dyr :'( :'( :'''(

Helene & Espen

16.nov.2010 kl.19:18

elsker bloggen :) er fast leser

kommenter gjerne tilbake

Henriette :) <3

16.nov.2010 kl.19:18

Jaa, stakkars dyr! http://www.dyrebeskyttelsen.no/pels/krev-forbud-mot-pelsdyroppdrett :))

Skriv en ny kommentar

hits